Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2015 » Вересень » 18 » "Свято - Прилукам - 930 років"
2:25 PM
"Свято - Прилукам - 930 років"

Важливим завданням патріотичного вихованням в дошкільному  навчальному закладі є прищеплення дітям чіткого усвідомлення національної самоідентичності, що проявлятиметься у знанні власної історії, культури, мистецтва. Виховання в дітей справжнього патріотизму має відбуватися «від серця до серця». Аби прищепити дітям палку любов до рідної землі, її традицій та звичаїв, любов до рідного міста та в рамках проведення тематичних заходів, присвячених 930-річчю з дня заснування м. Прилуки в дошкільному навчальному закладі № 27 було проведено свято «Прилукам – 930 років ».

Під час заходу діти з великим задоволенням виконували пісні, декламували вірші про наше рідне місто та квітучу Україну, проявляли свою майстерність та творчість у танцювальних композиціях та українських таночках.

Вихованці дошкільного закладу ознайомилися з історією рідного міста, з першими згадками про Прилуки. За допомогою підготовленої педагогами презентації діти помандрували вулицями древнього міста, одночасно побували у минулому та сучасному місті.

На свято були запрошені гості: бронзова призерка зимових олімпійських ігор 1994 року Валентина Цербе – Несіна та козаки Прилуцького козацького полку.

 

Гості презентували свої досягнення, уміння та навички. Валентина Адамівна в доступній формі розповіла дошкільнятам про один із видів спорту біатлон, ознайомила дітей із своїми нагородами, орденами та медалями. Діти із захопленням переглянули відеоролик  тренувань спортсменки.

В свою чергу козаки ознайомили дітей з історією козацтва та продемонстрували свою бойову майстерність із різними видами зброї: серпами, кнутами, шаблями. Дошкільнята були заворожені від побаченого.

Родзинкою свята стало змагання між гостями та дітьми, де малята вибороли перемогу в перетягуванні канату.

Малюки на згадку про дійство, яке відбулося в садочку, підготували подарунки та подарували їх гостям.

Маємо надію, що малюки від перших кроків і через усе життя  пронесуть любов та шану до рідного міста.

Переглядів: 730 | Додав: StasKO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: