Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2013 » Лютий » 18 » Святкування дня Святого Валентина
2:52 AM
Святкування дня Святого Валентина

   14 лютого для дітей старших груп  психолог Халімон Ольга Григорівна  провела  заняття на тему: "День Святого Валентина". Під час якого ознайомила дітей із святкуванням цього свята, із історією його винекнення, запропонувала дітям  пограти в ігри, а також зробити невеличкі подарунки для друзів або для батьків.


  Як говорить легенда виникнення свята сягає часів існування Римської імперії. Колись давно римський імператор Каре заборонив своїм воїнам одружуватись. Молодий священик Валентин вважав таке рішення несправедливим, тому таємно вінчав закоханих. За це його було кинуто до в'язниці й засуджено до страти. У в'язниці священик закохався в дочку наглядача, яка була сліпою. Сильне почуття зцілило дівчину, з того часу молоді люди таємно від охорони обмінювалися любовними посланнями. У своєму прощальному листі до дівчини священик написав слова кохання і підписався: «Твій Валентин». Святий Валентин, який прийшов до нас із легенди, допомагає усім людям відшукати своє кохання.


  У наш час закохані в День Святого Валентина дарують одне одному листівки-«валентинки», квіти, цукерки та сувеніри у вигляді серця.


  

   

Переглядів: 851 | Додав: StasKO | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: