Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Свято ДНЯ ЗАХИСТНИКА УКРАЇНИ
3:24 PM
Свято ДНЯ ЗАХИСТНИКА УКРАЇНИ

Свято Дня захисника України.

         У свято Покрови, 14 жовтня, в Україні відзначають 73-ю річницю створення Української Повстанської Армії та День захисника України. З цієї нагоди у дошкільному навчальному закладі відбулося ряд заходів.

          За участі дітей старшого дошкільного віку 13 жовтня було проведено музично – спортивне свято «Козацькі забави». Діти мали змогу позмагатися в спритності та кмітливості, змагаючись в естафетах, виконуючи рухи флеш – мобу. На завершення малюки привітали зі святом чоловіків – працівників закладу.

У першому класі був проведений захід для батьків на тему: «Українські традиції поважаєм – татусів з днем захисника України вітаєм».                                                                                                                            Діти підготували концертну програму. Вони співали пісні,  розповідали вірші, висловлювали слова подяки татусям, захисникам України. Обіцяли своїм батькам вирости справжніми патріотами рідної держави. Не забули і про тих , хто захищаючи нашу Україну загинули. Їхню пам’ять вшанували хвилиною мовчання.

На згадку про зустріч та з нагоди свята, діти подарували своїм гостям подарунки, зроблені власноруч – патріотичні браслети. Даруючи свої вироби школярі бажали татусям міцного здоров’я, незламного духу і мирного неба. Батьки ж з своєї сторони дякували і обіцяли зробити все, щоб їхнє дитинство було безхмарним і безтурботним.

Діти молодшого дошкільного віку разом з вихователями приготували татам та дідусям подарункові листівки, та привітали своїх рідних зі святом.

 

Переглядів: 726 | Додав: StasKO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: