Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2014 » Січень » 28 » Семінар-практикум
1:01 AM
Семінар-практикум

В нашому садочку проходить міський семінар-практикум по темі: «Використання методів ТРВЗ як засобу всебічного розвитку дитини» Керівник семінара-практикума талановитий та творчий педагог – вихователь  Заулічна Олена Володимирівна.

Мета такого заходу: Допомогти педагогам побачити розмаїття навколишнього світу, його протиріччя, закономірності розвитку. Показати вихователям дитячого садка способи використання методів ТРВЗ на практиці. Розвивати творчість та креативність педагогів.

5 листопада цікаво та змістовно пройшло перше засідання семінару-практикуму. Олена Володимирівна познайомила педагогів садочків нашого міста з планом роботи семінару-практикуму, поділилася своїм, досвідом з даного питання через відеопрезентацію, провела показову розвагу з зображувальної діяльності по ТРВЗ «Чарівні кольори» з дітьми логопедичної групи. Діти побували в кольоровій казці, рятуючи осінь, повертаючи їй кольори, які відібрала зла Баба Яга, зустрічалися з Веселкою, захоплено грали та розважалися з нею, із задоволенням створювали насипні картини з фарбованої солі, співали та танцювали.








Ще педагоги міста мали змогу помилуватися дитячими роботами на організованій Оленою Володимирівною виставці «Осіння фантазія», де всі роботи були виконані різноманітними нетрадиційними техніками зображення.




Переглядів: 769 | Додав: StasKO | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: