Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2012 » Грудень » 14 » Фестиваль гармонія руху
1:10 PM
Фестиваль гармонія руху

    В дошкільному закладі № 27 з 19.11 по 23.11 проходив фестиваль «Гармонія руху» з метою збереження [ ] та зміцнення здоров,я дітей дошкільного віку. Який передбачав охоплення дітей різних вікових категорій, участь батьків вихованців, використання упродовж фестивального тижня різноманітних форм організації дитячої життєдіяльності фізкультурно-оздоровчого, валеологічного, художньо-естетичного спрямування з активним використанням рухів і музики у фізичних вправах, рухливих іграх, танцях тощо.

                           

  19 листопада – відбулося відкриття фестивалю «Гармонія руху». Казковий сюжет за участю короля, королеви та лісових звірят захопив малят, які із задоволенням приймали участь у різних іграх-естафетах, змаганнях, які пропонували казкові герої.

  20 листопада з метою ознайомлення дітей з народними рухливими іграми та забавами було організовано «День українських ігор». Під час яких діти змогли проявити свою силу, спритність, витривалість, продемонструвати згуртованість та дружність. Особливо яскравими та емоційними виявилися завдання по перетягуванню канату, змагання богатирів.

  21 листопада для дітей старших груп був проведений «День туризму» під час якого відбулися ігри-подорожі до країни Спортляндії. Особливо незвичним та цікавим для дошкільнят виявилось читання слідів на території дошкільного закладу, по яких йшли дошкільнята. Виконуючи різні завдання та долаючи перешкоди, діти успішно дістались країни Спортляндії, де на них чекали казкові герої зі смачними та корисними дарунками. Родзинкою заходу стала участь дошкільників в грі флорбол, під час якої діти вправлялись у влучному подоланні м,яча у ворота.


  22 листопада за участю музичного керівника відбулося дійство «Запрошуємо на дискоклуб», під час якого діти мали можливість слухати та виконувати програмові музичні твори та пісні з мультиків, та пісні сучасних естрадних виконавців.Загальна атмосфера дійства сприяла виконанню дітьми танцювально-ритмічних рухів.

23 листопада, завершуючи фестиваль «Гармонія руху», відбулось заключне «Фізкультурно-музичне свято». На цьому святі діти разом з казковими героями веселилися, грали в ігри-естафети, танцювали. По завершенню свята всі активні учасники отримали солодкі подарунки.

  Отже, при проведенні фестивалю було використано форми організаціі дитячої життєдіяльності з активним використанням рухів і музики у фізичних вправах, рухливих іграх, танцях тощо, а саме: міні-змагання, ігри-естафети, фізкультурні розваги, ігри-подорожі, музична терапія та ін. 

Переглядів: 1095 | Додав: StasKO | Рейтинг: 3.0/9
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: